+389 2 3221 404

+389 78 239 036

+389 75 666 065

info@domikestate.com

domik.nedviznosti@gmail.com

Send your enquiry

Потрагата по дом сега може да биде полесна. Доколку барате да купите или да изнајмите имот, без разлика дали е тоа стан, куќа или деловен простор тимот од искусни агенти ќе се погрижи да го добиете токму она што го барате.

Потполнете го формуларот со податоци за имотот кој го барате и за најкраток можен рок ќе бидете контактирани од некој од нашите агенти.

Estate Details

Contact Details