+389 2 3221 404

+389 78 239 036

+389 75 666 065

info@domikestate.com

domik.nedviznosti@gmail.com

Offer your estate

Доколку имате имот кој сакате да го продадете или издадете под наем, без разлика дали тоа е стан, куќа или се деловни простории ова е вистинското место. Тимот од искусни агенти ќе се погрижи вашиот имот да стане иден дом на некој од нашите клиенти.

Пополнете го формуларот за да го пријавите вашиот имот. За најкраток можен рок ќе бидете контактирани од некој од нашите агенти.

Estate Details

Gallery

Attach your images in one zipped file (*.zip, *.rar)

Contact Details